Om oss

Travrestaurangerna finns på Sveriges fjärde största travbana, Bergsåker. Klicka på "Meny" ovan för att läsa mer om de olika restaurangerna, lokalerna går att hyra separat och är perfekta för konferenser, fester, mässor, utställningar, företagsevent, föreläsningar, födelsedagskalas m.m. Det finns upp till 1000 sittplatser så tveka inte att kontakta oss för små som stora planer! Vill du ha festen hemma eller i egen lokal så erbjuder vi även högklassig catering. Travrestaurangerna erbjuder dig som besökare matupplevelser i en unik miljö med flera prisklasser som passar alla plånböcker och smaker. Vi har fullständiga rättigheter i alla restauranger.


På Bergsåkers travbana finns det många festliga event, oftast i samband med tävlingsdagar. Travgalan, Hattparaden, Open Forum, Open Trot är några av de event som äger rum under året. Bergsåker erbjuder alltid:
- Fri tillgång till trådlös Internetuppkoppling
- Gratis bussar från och till Navet
- Lunchtrav är det dessutom alltid gratis entré och parkering, passa på att lägg lunchmötet i en unik miljö!

Till sist...
Missa inte Festlig Travkväll! Det är ett koncept som blir mer och mer förankrat till Bergsåker, här möts allt från after-workfirare till företag och möhippor där alla tillsammans vill avnjuta spel, spännande travsport av högsta klass och såklart god mat och dryck.

Välkommen // Pelle,Monica & ett gäng fantastiska medarbetare!

 

inloggning